>> Terug naar Software

Kenmerken van GoComply Whistleblowing

Laat onregelmatigheden uw reputatie niet schaden!
Beheer proactief de opsporing van onethisch gedrag, volgens de Europese regelgeving.

GoComply Whistleblowing helpt u om te voldoen aan de nieuwe Belgische regelgeving voor het melden van inbreuken of onethisch gedrag in of over uw/een bedrijf of organisatie. Het is een onmisbaar hulpmiddel om klokkenluiderschap op een efficiënte en juridisch correcte manier op te volgen en af te handelen binnen een organisatie of bedrijf.
GoComply begeleidt u van a tot z bij het opzetten van het verplichte publieke meldingskanaal voor uw eigen onderneming/organisatie of, als adviseur, voor uw klanten. Daarnaast krijgt u aanvullende informatie over de wetgeving en hoe eraan te voldoen, en ook hulpmiddelen voor het opzetten van de verplichte communicaties in het kader van deze wetgeving.

Met GoComply Whistleblowing, krijgt u:

-    Structuur en overzicht: dankzij de tijdslijn en het duidelijke overzicht bent u zeker dat u geen enkele vereiste stap overslaat
-    Centraal en krachtig dossierbeheer: een gecentraliseerd documentatiesysteem met een duidelijke workflow en automatische meldingen optimaliseert uw dossierbeheer.
-    Eenvoudige automatische rapportering: noodzakelijke rapporten, overzichtelijk en gedetailleerd, creëert u met één muisklik: handig voor uw interne opvolging, voor uw klanten of bij een audit.
-    Optimale gegevensbeveiliging: alle opgeslagen gegevens zijn optimaal beveiligd met gegarandeerde anonimiteit en bescherming voor de melder.

GoComply Whistleblowing is er speciaal voor...

-    Adviseurs: om hun klanten optimaal te adviseren over deze Belgische wetgeving en hun klokkenluidersdossiers te beheren
-    Bedrijven met meer dan 50 werknemers: om het verplichte meldingskanaal zelf op te zetten en klokkenluidersdossiers efficiënt en juridisch correct te beheren
-    Bedrijven met een jaarlijkse omzet van meer dan 10 miljoen euro: om het verplichte meldingskanaal zelf op te zetten en klokkenluidersdossiers efficiënt en juridisch correct te beheren
-    Publieke sector (gemeenten, steden, OCMW's ...): om het verplichte meldingskanaal zelf op te zetten en klokkenluidersdossiers efficiënt en juridisch correct te beheren

Abonnementsformules

GoComply Whisteblowing is verkrijgbaar in drie verschillende abonnementsformules: "PRO", "PLUS" en “EXPERT”.

  • « GoComply Whisteblowing PRO »: voor organisaties met minder dan 250 werknemers
  • « GoComply Whisteblowing PLUS »: voor organisaties tussen 251 en 500 werknemers
  • « GoComply Whisteblowing EXPERT »: voor grote organisaties en consultants

Voor een offerte op maat of meer informatie over de modules « PLUS » en « EXPERT », contacteer ons via https://www.gocomply.be/nl/whistleblowing.

Video

Over Larcier-Intersentia

Larcier-Intersentia verenigt verschillende merken die absolute referenties zijn op fiscaal en juridisch vlak in België en Luxemburg: Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant. Door het vertrouwen dat u in ons stelt, profiteert u van meer dan 175 jaar ervaring, gebaseerd op een erkende knowhow.

In een wereld waarin regelgeving met de dag ingewikkelder wordt (fiscaal, juridisch, compliance, enzovoort), worden ook uw bedrijfsprocessen steeds complexer en uw klanten steeds veeleisender. Die complexiteit lijkt op het eerste gezicht erg moeilijk om mee om te gaan.

Bij Larcier-Intersentia zien we de zaken anders, want hoe complexer de context, hoe meer mogelijkheden er zijn om u met onze vakkennis en vaardigheden kennis te laten maken en voordeel te halen uit de omstandigheden.

Daarom bieden wij u de juiste juridische informatie die u nodig heeft. Op het juiste moment en op de meest relevante manier. Wij optimaliseren uw workflow op uw maat en voorzien u van de juiste tools om zo goed mogelijk in te spelen op de veranderende behoeften van uw klanten.

Ons doel is om u het potentieel achter complexe regels, processen en eisen te tonen, zodat u er het meeste uit kunt halen!

Prijs van GoComply Whistleblowing

€653,40 incl. btw (€540,00 excl. btw)
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*