>> Terug naar Software

Kenmerken van Tax-IQ - Accountants

Uw partner in het berekenen, analyseren en uitvoeren van de fiscaal gunstigste oplossing.

Tax-IQ Accountants is een onmisbare online oplossing voor accountants en belastingadviseurs. Verlies geen kostbare tijd meer aan het bouwen en onderhouden van zelfgemaakte rekentools! Tax-IQ Accountants geeft u meer tijd voor de essentie.

  • Simulatie- en rekentools

Tools die u helpen om op een snelle en efficiënte manier vanuit fiscaal oogpunt de beste oplossing te berekenen. Eenvoudig in gebruik en altijd up-to-date.

  • Checklists

Professioneel opgestelde checklists die u stap voor stap begeleiden bij de uitvoering van de door u gekozen oplossing. Onmiddellijk te gebruiken.

  • IQ-Alerts

Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden die een impact hebben op uw berekeningen. Kort, to-the-point en praktijkgericht.

Wilt u meer informatie of een gratis demonstratie?

  • Surf naar www.tax-iq.be
  • Bel u naar 016/98 13 79
  • Stuur een e-mail naar demo@tax-iq.be

Video

Over Larcier-Intersentia

Larcier-Intersentia verenigt verschillende merken die absolute referenties zijn op fiscaal en juridisch vlak in België en Luxemburg: Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant. Door het vertrouwen dat u in ons stelt, profiteert u van meer dan 175 jaar ervaring, gebaseerd op een erkende knowhow.

In een wereld waarin regelgeving met de dag ingewikkelder wordt (fiscaal, juridisch, compliance, enzovoort), worden ook uw bedrijfsprocessen steeds complexer en uw klanten steeds veeleisender. Die complexiteit lijkt op het eerste gezicht erg moeilijk om mee om te gaan.

Bij Larcier-Intersentia zien we de zaken anders, want hoe complexer de context, hoe meer mogelijkheden er zijn om u met onze vakkennis en vaardigheden kennis te laten maken en voordeel te halen uit de omstandigheden.

Daarom bieden wij u de juiste juridische informatie die u nodig heeft. Op het juiste moment en op de meest relevante manier. Wij optimaliseren uw workflow op uw maat en voorzien u van de juiste tools om zo goed mogelijk in te spelen op de veranderende behoeften van uw klanten.

Ons doel is om u het potentieel achter complexe regels, processen en eisen te tonen, zodat u er het meeste uit kunt halen!

Prijs van Tax-IQ - Accountants

€1.754,50 incl. btw (€1.450,00 excl. btw)
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*