>> Terug naar Software

Kenmerken van Comax Ubl

Met Comax Ubl creëert u van elke factuur automatisch een UBL-bestand via factuurherkenning. Aansluitend kan deze rechtstreeks in uw boekhoudpakket geïmporteerd worden.

De omzetting gebeurt op basis van tekstherkenning met een resultaat van gemiddeld 85%. In het geval van COMAX ubl create krijgt u de kans om manueel tussen te komen waardoor u een 100% correcte ubl kan bekomen. Indien u kiest voor COMAX ubl auto worden de facturen in bulk omgezet naar ubl en kan u eventuele aanpassingen binnen uw boekingsvoorstel doen.

Het proces kan aangestuurd worden vanaf de levering van de digitale factuur of vanuit Comax Split & Merge wanneer de batch facturen nog nagekeken moet worden.

Contacteer ons voor een vrijblijvende demo en wij tonen u deze nieuwe oplossing graag op maat van uw kantoor.

Over Comax

Comax helpt accountants tijd te besparen, administratieve fouten te verminderen en de efficiëntie te verhogen door softwareoplossingen te ontwikkelen die administratieve processen automatiseren. Wij doen dit door de juiste bruggen te bouwen tussen de bestaande softwarepakketten, externe platformen en uw eindklanten.

Zo zorgen wij voor:

Bijkomend ondersteunen wij het accountantskantoor met uitgebreide DMS-mogelijkheden van ELO of Comax DMS voor gestructureerd documentbeheer binnen alle gebieden van het bedrijf. Met het digitale klantenportaal Dashboard Share zorgen we voor een constante en automatische doorstroom van alle aan- en verkoopfacturen van uw eindklanten. Deze worden automatisch omgezet naar UBL en klaargezet in de juiste boekhoudsoftware voor verdere verwerking.

Comax integreert met vele softwarepakketten waaronder Silverfin, Syneton, Venice, SD Worx en vele andere.

Meer informatie via www.comax.be

 

Prijs van Comax Ubl

Prijs wordt op maat berekend. Ons sales team geeft u graag meer informatie.

Andere software van Comax

Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*