>> Terug naar Software

Kenmerken van Billtobox

Billtobox is een innovatief online platform dat de administratieve rompslomp tussen u en uw cliënten aanzienlijk vermindert. Dit stelt u in staat om u te concentreren op wat echt belangrijk is: het geven van financieel advies. Onze alles-in-één oplossing is speciaal ontworpen voor accountants en begrijpt hoe kostbaar uw tijd is.

Met Billtobox ontvangt, verwerkt en betaalt u inkomende facturen, terwijl u tegelijkertijd uitgaande facturen kunt creëren en versturen. Het platform maakt het makkelijker voor u om betaald te worden en behoudt een volledig overzicht over al uw transacties. Uw klanten kunnen hun facturen en documenten altijd en overal digitaal met u delen, wat de efficiëntie en toegankelijkheid verbetert.

Billtobox zorgt voor complete boekhoudgegevens en elimineert handmatige taken. Dit resulteert in een gebalanceerde werkdruk voor zowel u als uw cliënten. De geautomatiseerde oplossing van Billtobox is geschikt voor al uw cliënten, ongeacht hun grootte of sector, en vereenvoudigt hun administratie aanzienlijk.

Het centraal beheren van uw klanten wordt eenvoudiger met Billtobox. U kunt klanten gemakkelijk activeren en aan boord brengen. Het platform integreert naadloos met het boekhoudpakket van uw keuze, waardoor u en uw medewerkers kunnen blijven werken met de vertrouwde systemen die nu worden gebruikt binnen uw kantoor.

Billtobox is volledig voorbereid op e-invoicing en kan e-facturen die uw klanten ontvangen efficiënt verwerken. Met onze hoogwaardige OCR (optical character recognition) service elimineren we het handmatig invoeren van gegevens. Bovendien biedt Billtobox betalingsoplossingen aan, waardoor uw cliënten met een Banqup IBAN account kunnen betalen en betaald worden. Dankzij onze slimme reconciliatie ontvangt u hun facturen sneller.

In essentie transformeert Billtobox de manier waarop u uw boekhoudkundige en administratieve taken uitvoert, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw kernactiviteiten en uw cliënten.

Over Unifiedpost

Bij Unifiedpost Group is het onze missie om zakendoen eenvoudig en slim te maken door bedrijven de tools te bieden om sterke digitale connecties op te bouwen met hun klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Zo helpen we onze klanten efficiënter, kosteneffectiever en compliant te worden.

Ons cloudgebaseerde open netwerk van consumenten en organisaties - klein of groot, lokaal of wereldwijd - bevordert samenwerking, digitale interacties, documentuitwisseling, betalingen en cashflowoptimalisatie. Het stelt ons en onze partners ook in staat om aanvullende datagestuurde diensten te creëren om organisaties te helpen groeien.

In ons vertrouwde netwerk rusten we elke geverifieerde deelnemer uit met de juiste tools om bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren, waaronder order-to-cash en procure-to-pay processen. Deze tools variëren van slimme mobiele en webapplicaties via software-integraties tot volledig gedocumenteerde API's.

Sinds onze oprichting in 2001 is Unifiedpost Group aanzienlijk gegroeid, met kantoren in meer dan 30 landen, meer dan 500 miljoen verwerkte documenten in 2022 en een bereik van meer dan 1.000.000 kmo's en meer dan 2.500 bedrijven.

Prijs van Billtobox

Vanaf 10 euro per maand

Korting voor ITAA leden

Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*