>> Terug naar Software

Kenmerken van Finbox

SD Worx Finbox: snel en efficiënt lonen inboeken
Met SD Worx Finbox krijg je meer tijd om te doen waar je goed in bent: je klanten financieel advies geven.

De tool stuurt automatisch en in realtime de loondocumenten door naar jouw favoriete boekhoudsoftware. En zet ze daar helemaal klaar om in te boeken. SD Worx Finbox is gratis beschikbaar voor SD Worx-partners en -klanten, en werkt 100 % foutloos. Bovendien kan je in Finbox de sociale balans in je jaarrekening eenvoudig automatiseren!

Voordelen van SD Worx Finbox:

 • Minder kliks per klantendossier
  Stel je e-send in? Dan worden alle facturen en boekhouddocumenten gekoppeld aan loon automatisch en in realtime klaargezet in je favoriete boekhoudpakket. Je kan dit instellen voor 1 klant of ineens voor al je klanten.
 • Minder routinewerk, meer tijd voor advies
  SD Worx Finbox werkt voor jou. Je hoeft dus geen tijd meer te steken in alsmaar dezelfde handelingen of repetitief werk gekoppeld aan lonen. Je krijgt meer tijd om te doen waar je goed in bent: je klanten financieel advies geven.
 • Minder administratieve rompslomp
  Gedaan met het opzoeken, downloaden, doorsturen, opladen en controleren van de documenten en data met salarisgegevens. SD Worx Finbox doet dit voor jou.
 • Werkt met alle boekhoudsoftware
  Welke software je ook verkiest, SD Worx Finbox werkt hiermee samen. Het hoofddoel is om jouw werk makkelijker te maken, niet om je met een ander boekhoudpakket te doen werken.

Video

Over SD Worx | Finbox

Als ondernemer en kmo-zaakvoerder ga je voluit voor het succes van je onderneming. Vanuit SD Worx voor KMO dragen we daar graag toe bij. Bij onze ruim 400 payroll- en hr-specialisten kun je terecht met al je tewerkstellingsvragen. Stel ons gerust op de proef!

Payroll, personeelsbeheer en veel meer voor jouw kmo

Exclusief voor ondernemers en kmo's
Startende werkgever of doorwinterde kmo: je wil vooruit en je maakt plannen. Met een doordacht personeelsbeleid maak je nóg meer kans op succes. SD Worx wil graag je metgezel zijn, bij elke stap van jezelf, je zaak en je medewerkers. We zijn er voor:

 • zelfstandige bedrijfsleiders
 • startende werkgevers
 • micro-ondernemingen (tot 10 werknemers)
 • middelgrote ondernemingen (10 tot 250 medewerkers)

Als marktleider zijn we thuis in alle sectoren. Voor een aantal hebben we zelfs aparte teams en oplossingen.

In België en daarbuiten
Overweeg je medewerkers in het buitenland? Klop met je vragen over internationale tewerkstelling bij onze experten aan. Zij staan voor je klaar met pragmatisch advies en alle bijbehorende sociaaljuridische en administratieve ondersteuning.

Voor vaste én tijdelijke medewerkers
De kmo-coaches van ons sociaal secretariaat zorgen voor een vlekkeloze en stipte loonberekening en personeelsadministratie.

Voor juridische, fiscale en hr-vragen werken de kmo-coaches nauw samen met onze juristen en kmo-consultants. Zij kennen je leefwereld grondig en geven no-nonsense advies.

Onze uitzendconsulenten en wervingsmanagers gaan voor jou op zoek naar de geschikte vaste of tijdelijke versterking. Op jouw vraag begeleiden we individuele medewerkers met assessments, outplacement of loopbaancoaching.

Prijs van Finbox

gratis

Andere software van SD Worx | Finbox

Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*