>> Terug naar Software

Kenmerken van Bedrijfsleidersservice

Maak gratis simulaties met onze tool
Wist je dat SD Worx de meest gebruiksvriendelijke en allesomvattende tool voor de verloning van zelfstandige bedrijfsleiders in huis heeft? Eén op de twee boekhouders zet die vandaag al in.

Simuleren en verlonen in één handige tool

 • Je maakt gratis en onbeperkt loonsimulaties voor je bestaande klanten of nieuwe klanten.
 • Je simuleert en vergelijkt de impact van een loonaanpassing op de sociale bijdragen, bedrijfsvoorheffing of nettoloon.
 • Alle berekeningen zijn juridisch volledig waterdicht en fiscaal geoptimaliseerd.
 • Je past snel en eenvoudig een verloning aan, regelt een aanvullend pensioen en automatiseert aangiftes.

Automatische gegevensuitwisseling met Xerius

 • Voor een vlotte berekening van de bedrijfsvoorheffing wisselt Xerius de gegevens van de sociale bijdragen automatisch met ons uit.
 • Voor Xerius-klanten worden de sociale bijdragen en eventuele aanpassingen meteen verwerkt binnen de bedrijfsleiderstool.
 • Trouwens: Xerius heeft het ISO 9001-kwaliteitslabel én biedt de laagste beheerskosten in de markt.

Ondersteund door een ervaren expertenteam
Achter de Bedrijfsleidersservice staat een team van ervaren experts die vertrouwd zijn met deze specifieke materie. Zij helpen jou en je klanten met al je extra vragen rond de bezoldiging van bedrijfsleiders.

Video

Over SD Worx

Als ondernemer en kmo-zaakvoerder ga je voluit voor het succes van je onderneming. Vanuit SD Worx voor KMO dragen we daar graag toe bij. Bij onze ruim 400 payroll- en hr-specialisten kun je terecht met al je tewerkstellingsvragen. Stel ons gerust op de proef!

Payroll, personeelsbeheer en veel meer voor jouw kmo

Exclusief voor ondernemers en kmo's
Startende werkgever of doorwinterde kmo: je wil vooruit en je maakt plannen. Met een doordacht personeelsbeleid maak je nóg meer kans op succes. SD Worx wil graag je metgezel zijn, bij elke stap van jezelf, je zaak en je medewerkers. We zijn er voor:

 • zelfstandige bedrijfsleiders
 • startende werkgevers
 • micro-ondernemingen (tot 10 werknemers)
 • middelgrote ondernemingen (10 tot 250 medewerkers)

Als marktleider zijn we thuis in alle sectoren. Voor een aantal hebben we zelfs aparte teams en oplossingen.

In België en daarbuiten
Overweeg je medewerkers in het buitenland? Klop met je vragen over internationale tewerkstelling bij onze experten aan. Zij staan voor je klaar met pragmatisch advies en alle bijbehorende sociaaljuridische en administratieve ondersteuning.

Voor vaste én tijdelijke medewerkers
De kmo-coaches van ons sociaal secretariaat zorgen voor een vlekkeloze en stipte loonberekening en personeelsadministratie.

Voor juridische, fiscale en hr-vragen werken de kmo-coaches nauw samen met onze juristen en kmo-consultants. Zij kennen je leefwereld grondig en geven no-nonsense advies.

Onze uitzendconsulenten en wervingsmanagers gaan voor jou op zoek naar de geschikte vaste of tijdelijke versterking. Op jouw vraag begeleiden we individuele medewerkers met assessments, outplacement of loopbaancoaching.

Prijs van Bedrijfsleidersservice

gratis

Andere software van SD Worx

Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*