>> Terug naar Software

Kenmerken van ISQM-Manager & MISSIONS-Manager

ISQM-Manager & MISSION-Manager

  • De ISQM-Manager is gebaseerd op ervaring in risicobeheer en is nu beschikbaar om te voldoen aan de vele behoeften van de auditsector om de kwaliteitsnormen ISQM 1 & 2 (internationale norm) dagelijks te bewaken. De ISQM-Manager is volledig geïntegreerd in de software in verschillende talen.
  • Missions-Manager is gebaseerd op ervaring in het beheren van missies in de auditsector en is nu beschikbaar om te voldoen aan de eisen en behoeften van de sector om al uw missies dagelijks te controleren en te koppelen aan de ISQM 1 & 2 standaard.

Isqm-Manager & Missions-Manager stellen u ook in staat om nog effectiever te zijn in het beheren van uw risico's, uw kwaliteitsdoelstellingen en al uw missies en in alle acties die gekoppeld zijn aan de ISQM 1 & 2 standaard door middel van real-time en periodieke monitoring.

Over Esomus

Esomus is een bedrijf dat bedrijfssoftware maakt als deskundig managementinstrument.

Onze software is geavanceerd, dankzij de vaardigheden van onze medewerkers en onze partners, en wij kunnen kwaliteitssoftware met een hoge toegevoegde waarde bieden voor uw bedrijven om risico's te verminderen, uw doelstellingen te bewaken en/of ook dagelijks aan normen te voldoen.

Onze opleidingen, onze ervaring en onze expertise beantwoorden aan uw behoeften en we staan altijd klaar om te luisteren zodat we samen uw behoeften kunnen definiëren en de beste solution kunnen vinden voor uw bedrijfsvoering of voor uw activiteitensector.

Prijs van ISQM-Manager & MISSIONS-Manager

Vraag informatie of prijzen aan via onze website : https://www.isqm-manager.com - https://www.missions.com
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*