>> Terug naar Software

Kenmerken van Dienstverlening Liberform

De naam Liberform doet waarschijnlijk een belletje rinkelen!

Onze hoofdopdracht is het organiseren en/of ondersteunen van activiteiten die verband houden met opleiding en tewerkstelling voor werknemers, met inbegrip van risicogroepen.

Concreet vertaalt zich dat in gratis opleidingen, een opleidingspremie en tal van tools en inspirerende voorbeelden. Wilt u de sector leren kennen? Daarvoor kan u ook bij ons terecht!

- De opleidingspremie is een financiële tegemoetkoming voor de werkgever of onderneming die de opleiding van een werknemer en/of werkgever betaalt.

- Via het vormingsfonds kunnen werknemers in de sector gratis opleidingen volgen. Door nieuwe manieren van werken dringen zich nieuwe manieren van opleiding volgen op. Liberform speelt daarop in door opleidingen op verschillende manieren aan te bieden: via de opleidingscatalogus (klassikale opleidingen of virtuele klassen) en via The learning Trail (online en mobiel leren).

- Onze tools maken u wegwijs in HR gerelateerde thema's, geven ondersteuning aan mentoren bij stage en brengen ondernemers samen in lerende netwerken of mentorcafés. Al de basisinformatie, die vindt u terug in onze handige toolboxen!

Video

Over Liberform - Vormingsfonds Vrije Beroepen PC336

We zijn het opleidingsfonds van het PC336: het paritair comité voor de vrije beroepen. Bent u werkgever en actief als advocaat, accountant, belastingconsulent, gerechtsdeurwaarder, bedrijfsrevisor, architect, landmeter-expert of dierenarts ? Dan kunt u bij Liberform terecht voor ondersteuning in de vorm van een opleidingspremie of gratis opleiding!

Prijs van Dienstverlening Liberform

0

Korting voor ITAA leden

/
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*