>> Terug naar Software

Kenmerken van ANLISA

Volume - & Value pricing voor uw accountantskantoor

De software van Anlisa helpt u het traditionele factureren van uw prestaties te verlaten.

In plaats daarvan stellen we voor om offertes en opdrachtbrieven te maken op basis van het verwerkte volume.

Van offerte tot contract.

U vult een tiental gegevens in, zoals het vermoedelijke aantal aankoop- en verkoopfacturen. Dan nog één keer klikken en u heeft uw offerte, met drie verschillende formules waaruit uw klant kan kiezen. Klaar om te tekenen.

Standaardcontracten zitten mee in de software. Gebruikt u liever uw eigen documenten, dat kan even goed. Uw klant tekent het contract digitaal en alles gaat naar een beveiligd online archief.Op het eind van elk werkjaar, of gelijk wanneer tussentijds, kan u aan de hand van het reële aantal verwerkte documenten de maandelijkse betaling van de klant corrigeren.

De Anlisa software laat toe om alle vaste en variabele kosten van uw kantoor op te nemen in elke nieuwe prijsberekening. Zo weet u zeker dat u rendabele offertes maakt.

Video

Over ANLISA

Het concept van de software komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Anlisa is het resultaat van een jarenlange ervaring als accountant en vele gesprekken met collega’s. Iedereen beseft dat onze sector in volle evolutie is en meegroeien is dus de boodschap. Een alternatief facturatiemodel biedt een oplossing en Anlisa maakt dat haalbaar voor iedereen in de sector.

Het dilemma van digitalisering
De klant verwacht dat z’n boekhouder goedkoper wordt. Die wint tijd door digitalisering, de factuur kan toch naar beneden? Boekhoud- en accountantskantoren zien echter dat digitalisering de vaste kosten verhoogt. Er is inderdaad tijdwinst, maar die staat niet in verhouding.

Uurtje-factuurtje, niet meer van deze tijd
Traditioneel blijven werken en factureren op basis van gepresteerde uren, is niet langer wenselijk. Werken met timesheets zorgt te vaak voor stof tot discussie tussen klant en accountant. Het is tijd voor een andere aanpak. Zeker als we rekening houden met toekomstige verplichtingen mbt. e-invoicing en e-reporting vanaf 2025

Prijs van ANLISA

vanaf 1850€/jaar
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*