>> Terug naar Software

Kenmerken van AdminPulse

Laat je accountantskantoor verder groeien, terwijl je moeiteloos voldoet aan wet- en regelgeving. Maak kennis met veelzijdige en gebruiksvriendelijke online kantoorbeheersoftware op maat van jouw kantoor.

Volledig overzicht - 360┬░ overzicht op de klanten en taken van jouw accountantskantoor. Alle informatie over jouw klanten tot in de puntjes vastgelegd. Dankzij handige features als taakbeheer, betalingsopvolging en documentbeheer heb je altijd een klare kijk op jouw kantoordossiers. Vanaf nu is je administratie altijd op orde en heb jij alles onder controle.

Verhoog je omzet - Bekijk en vergelijk wat je voor elkaar krijgt in welke tijd. Gebruik rapportages om processen tijdig bij te sturen. Door de actuele data weet je jouw accountantskantoor verder te optimaliseren, zodat je tijd bespaart. Tijd om jouw klanten van meer toegevoegde waarde te voorzien. Hierdoor til je jouw kantoor en jouw klanten naar een hoger niveau.

Kwaliteitscontrole - Gebruik de kwaliteitstoetsing en onze automatische functies voor het UBO-register, acceptatie van de klant (CAP) en anti-witwas. Voldoe aan alle wet- en regelgeving, zonder dat dit nog langer veel tijd kost. Garandeer kwaliteit en straal vertrouwen uit naar de klanten van jouw accountantskantoor. Zo ben je voorbereid op de periodieke kwaliteitstoetsing door het ITAA.

Video

Over AdminPulse

AdminPulse, onderdeel van de Visma Groep, heeft een heldere missie: de állerbeste en meest vernieuwende kantoorbeheer oplossing voor accountants in Europa worden! Wij zijn een gedreven team van creatievelingen met een enorme passie voor ons product en onze klanten. Als partner van de accountant ondersteunen wij hun veranderende rol in een dynamische wereld.

Prijs van AdminPulse

70 EUR per maand (meer informatie op onze website)
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*