>> Terug naar Software

Kenmerken van WinAuditor.net

De Belgische boekhoudsoftware die uw dagelijkse werk vereenvoudigt
WinAuditor is een online software, ontworpen voor digitalisering, ontwikkeld voor Belgische accountantskantoren door hetzelfde team als FID-Manager. Dankzij een compleet en intuïtief portaal kunnen ondernemers en accountants met elkaar in verbinding staan en wordt dubbel werk vermeden.

Video

Over WinAuditor.net

WinAuditor is een familiebedrijf dat in de jaren 80 is opgericht dankzij de ontwikkeling van boekhoudsoftware door Luc Oosters.
Sindsdien hebben we ons ontwikkeld en zijn we nu bij de derde generatie van onze boekhoudsoftware. We zijn begonnen met een DOS-versie (1991), vervolgens een Windows-versie (2001) en uiteindelijk zijn we uitgekomen bij ons volledige en moderne webplatform WinAuditor.net.
Vandaag de dag maken meer dan 1000 accountants gebruik van onze boekhoudsoftware, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan. We zijn trots op onze naadloze integratie met FID-Manager, een bekende beheeroplossing waarbij Jean-Luc Oosters ook een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling.
Deze integratie biedt een complete en krachtige oplossing voor management en boekhouding, profiterend van onze diepgaande kennis van de Belgische markt.
Bij WinAuditor zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde tools en het blijven vooroplopen in innovatie op het gebied van boekhouding.
Ons bedrijf wordt geleid door sterke familiewaarden en een passie om kwalitatief hoogwaardige boekhoudoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van accountantskantoren en Belgische bedrijven.
We kijken er naar uit om onze klanten te blijven ondersteunen in hun succes door eersteklas beheers- en boekhoudoplossingen te bieden.

Prijs van WinAuditor.net

Vanaf 3,10€/maand
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*