>> Terug naar Software

Kenmerken van Silverfin

Accounting know-how

Wij hebben verstand van boekhouden omdat het onze bakermat is. We begrijpen de frustraties, moeilijkheden en ambities. We zetten ons in om accountants te helpen technologie te gebruiken om beter te presteren en nieuwe groeikansen te creëren.

Software-expertise en innovatie

We combineren onze boekhoudkundige kennis met onze ervaring in het ontwikkelen van krachtige en innovatieve cloud software. We hebben een uniek platform gebouwd dat specifiek bedoeld is om het leven en de activiteiten van accountants en hun klanten te optimaliseren.

Ervaring met toonaangevende kantoren

We zijn er trots op dat we technologiepartner zijn van de Big Four en veel van 's werelds toonaangevende accountantskantoren, met aantoonbare successen op het gebied van implementatie en innovatie voor kantoren van elke omvang.

Vastbesloten om succes te leveren

Wij weten wat er nodig is om onze klanten de best mogelijke kansen op succes te bieden. Om hun dienstverlening aan klanten te verbeteren. Om nieuwe services te ontwikkelen en te leveren. En dat allemaal met behulp van onze technologie. Daarom werken we er hard aan om hun business grondig te begrijpen en ervoor te zorgen dat onze software meetbare voordelen en een hoge return on investment oplevert.

Video

Over Silverfin

Het begon allemaal met twee oprichters en een groot idee om technologie te gebruiken om het leven van accountants en hun klanten succesvoller te maken. Maar ze geloofden ook dat betere accountants betere bedrijven, economieën en samenlevingen creëren - iets waar iedereen baat bij heeft.

Boekhouden is veranderd door technologie, maar het dagelijks leven van de accountant niet zozeer. Tot nu. Silverfin is opgericht door enerzijds een accountant die gefrustreerd was door de manier waarop hij moest werken en op zoek was naar een betere werkwijze en anderzijds een softwarearchitect die op zoek was naar een lastig probleem dat de cloud kon oplossen. Dus concentreerden ze zich op de vraag hoe data, de cloud en automatisering het leven van accountants eenvoudiger kunnen maken, bedrijfsvoering kunnen verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden kunnen creëren voor het leveren van adviesdiensten aan klanten.

Met als resultaat: Silverfin, het connected accounting platform.

In slechts een paar jaar tijd kunnen we met trots zeggen dat honderden toekomstgerichte kantoren over de hele wereld hun technologische strategie en klantenservice op Silverfin bouwen. Wij zijn de basis waarop zij hun bedrijf runnen. Zij zijn de connected accountants en zij herschrijven de regels van accountancy.

Prijs van Silverfin

Op aanvraag
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*