>> Terug naar Software

Kenmerken van Pro pakket

Het ideale pakket voor bedrijven die hun tijdregistratie en projectbeheer overzichtelijk willen beheren.

  • Alle functionaliteiten van het StarterPlus pakket
  • 1 extra gebruiker inbegrepen, meerdere mogelijk (betalend)
  • Uitgebreide projectenmodule waarin je je projecten met vaste prijs en projecten aan uurtarief kan beheren
  • Deel je projecten op in verschillende fases en koppel aan elke fase taken
  • 30 gratis Scan en Herken van aankoopfacturen (daarna € 0,2 / scan)
  • Eenvoudig uren registreren en factureren op projecten

Video

Over CoManage

Over CoManage

Als team willen we bij CoManage dat onze gebruiker, de ondernemer, elke dag op de slimste en meest gebruiksvriendelijke online administratie tool kunt rekenen. En daarvoor zoeken we continu naar steeds betere oplossingen voor facturatie, offertes, voorraadbeheer, tijdregistratie, projectbeheer en klantenbeheer.

Zo bevat onze CoManage tool allerlei instellingen zodat de ondernemer helemaal op zijn eigen manier kan werken, zoals bijvoorbeeld de layout van je facturen en offertes aanpassen volgens eigen voorkeur.

Maar mag het nóg ietsje meer zijn? We willen dat al onze klanten supertevreden zijn, en zetten hard in op échte service. Met onze 7/7 online chatsupport van 09.00 uur tot 22.30 uur helpen we onze klanten direct en weten we wat onze gebruikers wensen. Dankzij die feedback kunnen we CoManage continu verbeteren en onze software uitbreiden met modules die de ondernemer elke dag vooruithelpen.

Voor de accountant

Wij proberen ook zo goed mogelijk samen te werken met de accountants van onze klanten. Door onze integratie met Codabox kan CoManage gekoppeld worden aan heel veel accounting software. Ook hebben we een directe integratie met Exact Online. Daarnaast kunnen we voor accountants een eigen gratis partneraccount aanmaken waar de klanten aan gekoppeld kunnen worden. Zodat je als accountant ook de klant volledig kan ondersteunen met de administratie.

Prijs van Pro pakket

€49,00 per maand

Korting voor ITAA leden

15% met code ITAA15 voor de eerste maand of het eerste jaar voor een nieuwe klant

Andere software van CoManage

Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*