>> Terug naar Software

Kenmerken van HannaH

HannaH is een intuïtieve en betrouwbare software, ontworpen door Hanna-Solutions voor het opstellen van uw financiële plannen. Het biedt een moderne en geautomatiseerde interface, waardoor accountants kostbare tijd kunnen besparen terwijl ze professionele en wettelijk conforme financiële prognoses garanderen.

HannaH maakt alle financiële plannen mogelijk

  • bedrijfsoprichting,
  • opvolging van budgetten,
  • uitvoering van uitkeringstesten,
  • opmaak van gedetailleerde herstelplannen.

Meer dan 2000 gebruikers vertrouwen al op HannaH voor zijn nauwkeurigheid, flexibiliteit en onbeperkte klantenservice.

Kies voor HannaH, de nummer 1 software voor financiële planning, en sluit u aan bij een gemeenschap van tevreden gebruikers.

Video

Over Hanna-Solutions

Hanna-Solutions is een innovatief Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van financiële planningssoftware voor accountants en ondernemers. Met meer dan 30 jaar ervaring is Hanna-Solutions een referentie geworden op het vlak van financiële prognoses.

Onze producten, HannaH en HannaGo, zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze verschillende gebruikers.

HannaH is bedoeld voor financiële experts, en biedt een reeks functies om hun financiële plannen, budgetten, financieringsaanvragen, enz. te professionaliseren.

Aan de andere kant is HannaGo een ideaal hulpmiddel voor toekomstige zelfstandigen en start-ups, en helpt bij het opstellen van oprichtingsfinanciële plannen.

Prijs van HannaH

Vanaf 60€ per maand
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*