>> Terug naar Software

Facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder

Kenmerken van Facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder

Billit voor boekhouders:

Ondersteun je klanten met de gratis boekhoudersaccount in jouw huisstijl
Met de gratis boekhoudersaccount ondersteun je als boekhouder/accountant je ondernemers online. Terwijl wij je ondernemers bijstaan in hun facturatieproces volg jij hen digitaal op via een handig online klantenportaal. Bij het afsluiten van het kwartaal importeer je moeiteloos volledige dossiers in je eigen boekhoudsoftware in de vorm van foutloze en eenvoudig te verwerken UBL-facturen.

Billit voor ondernemers:

Je volledige facturatieproces vanop één handig en betaalbaar online platform

Bij Billit draait alles rond de digitale factuur. Door zowel inkomende als uitgaande facturen te digitaliseren kun je met Billit een heleboel tijdrovende processen automatiseren. Zo bespaar je jezelf een pak tijd. Die digitale facturen verstuur je trouwens veilig over het Peppol-netwerk, dus ook naar overheidsdiensten, en archiveer je automatisch in de cloud. Dankzij de gratis boekhoudersaccount en de koppelingen met zo goed als elke boekhoudsoftware deel je ook met de boekhouding eenvoudig al je documenten online.

Over Billit

Facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder!
Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders. Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van je factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaar je een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief. Dankzij het gratis klantenportaal voor boekhouders en accountants beheer je als boekhouder of accountant moeiteloos al je Billit-dossiers vanuit één centraal platform en koppel je eenvoudig met je boekhoudsoftware.

Prijs van Facturatiesoftware voor ondernemer én boekhouder

Vanaf 7.50 € per maand
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*