>> Terug naar Software

Kenmerken van Exact WinBooks

Exact WinBooks is ontworpen voor boekhoudkantoren, ondernemers en zelfstandigen. De oplossing is 100% aanpasbaar en is ontworpen om zich aan te passen aan de specifieke kenmerken van elk type bedrijf en om de groei van bedrijven te ondersteunen.

Het Exact Winbooks Connect samenwerkingsplatform vereenvoudigt niet alleen de uitwisseling van documenten tussen klanten en hun boekhoudkantoor, het biedt ook een gediversifieerd aanbod aan diensten die overal en altijd toegankelijk zijn, zoals en niet uitsluitend Messaging, taken beheer, documentbeheer en dashboarding.

Met de interactieve rapportagetool Exact WinBooks View kunt u uw toegevoegde waarde op een begrijpelijke manier communiceren. Exact WinBooks View geeft u een overzicht van de financiële gezondheid van uw klanten, met kerncijfers voor elk bedrijf.

Over Exact WinBooks

Bedrijven helpen toekomstbestendig te groeien, dat is onze missie. Onze softwares automatiseren de bedrijfsprocessen van kleine en middelgrote bedrijven en hun boekhoudkantoren. Daarmee nemen we werk uit handen en bieden we inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien. We doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving. We stimuleren iedereen met wie we samenwerken om de beste versie van zichzelf te zijn.

Prijs van Exact WinBooks

Vanaf 29,00 €
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*