>> Terug naar Software

Kenmerken van De Ondernemingsradar

De Ondernemingsradar is dé tool voor accountants die hun ondernemers inzicht willen geven: van cijferbesprekingen en concurrentiestudies tot toekomstsimulaties en het effect op de waarde van het bedrijf. Analyseer het heden op basis van betrouwbare data en bepaal strategisch mee de toekomst (ook voor je startende ondernemers).

Features:

  • Jaar - en tussentijdse rapportering
  • Concurrentiestudies en sectoranalyses
  • Forecasts en toekomstplannen
  • Waarde-indicatie en DCF-waardering
  • Financieel plan voor startende vennootschappen

Video

Over Intellifin

Wie
Intellifin is een familiebedrijf uit Hasselt dat gepassioneerde specialisten op het vlak van accountancy & IT samenbrengt om de accountancy tools van morgen te ontwikkelen

Wat
Intellifin ondersteunt de accountant en adviseur door de boekhouding te vertalen, de toekomst van een onderneming te voorspellen en de ondernemingswaarde berekenen. Ook voor startende ondernemingen.

Waarom
Het beroep van accountant en financieel adviseur maakt een shift van informatieverwerker naar adviseur. We inspireren accountants om toekomstgericht te werken, het businessmodel te veranderen en om meer persoonlijk contact met klanten in te bouwen. Innovatieve oplossingen om met het kantoor nieuwe services uit te bouwen.

Prijs van De Ondernemingsradar

Vanaf 875 euro per jaar
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*