>> Terug naar Software

Kenmerken van Companyweb

Als accountant of belastingadviseur is een diepgaand inzicht in de bedrijfsinformatie van Belgische ondernemingen onmisbaar voor een kwalitatieve dienstverlening.

Companyweb geeft je toegang tot al die gegevens, waaronder de financiële gezondheid, stabiliteit, kredietlimiet en eventuele risico’s (faling, adreswijziging, vereffening, …) van bedrijven.

Je zoekt eenvoudig op basis van btw-nummer, bedrijfsnaam, bestuurder of adres. Ook bedrijven buiten de Belgische landsgrenzen kunnen doorgelicht worden dankzij de Internationale Rapporten.

 

Voordelen van Companyweb:

  • Geef frauduleuze bedrijven geen kans. Met de KYC (Know Your Customer) feature detecteer je fraude, witwas, sancties,… op voorhand.
  • Benieuwd wie er achter een bedrijf zit? Met de feature Mandaten krijg je zicht op het hele netwerk van bestuurders en bedrijfsleiders van een onderneming.
  • Companyweb biedt steeds de meest actuele en betrouwbare gegevens aan. Informatie op verschillende plaatsen zoeken is verleden tijd!

Over Companyweb

Companyweb is dé specialist op vlak van bedrijfsinformatie. Je krijgt inzage in financiële gegevens en andere sleutelfactoren van ondernemingen, zodat je weet of een bedrijf gezond en integer is.

Dankzij die inzichten kan je steeds een optimale dienstverlening garanderen.

 

Companyweb meteen gratis uitproberen? 

Surf naar https://www.companyweb.be/.

Prijs van Companyweb

Gratis
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*