>> Terug naar Software

Kenmerken van adibox

adibox, het programma van automatische herkenning der facturen die u tijd bespaart om uw klanten beter te kunnen begeleiden.

adibox stelt een einde aan de ondankbare et geroutineerde manuele inbreng. U (of uw klanten) scannen eenvoudigweg de facturen en adibox doet de rest: automatische herkenning der gegevens, verificatie, voorstel voor inbreng in uw boekhoud-pakket. Het volstaat voortaan een laatste validering voor boekhoudrekening te bevestigen en 't is gedaan !

Over adibox SA

adibox N.V. werd opgericht in mei 2017. Aan het hoofd, een ploeg met ervaring actief in de oplossingen-software voor bedrijven en fiduciaires sedert meer dan 20 jaar. Een voorbeeld binnen andere van hun verwezenlijkingen: www.mybizsolution.be, een innoverende oplossing om financiële plannen op te stellen.

Hun opdracht: het boekhoudproces digitaliseren ten gunste van de boekhouders en fiduciaires. In andere woorden, de professionelen in cijfers van gans België begeleiden met performante technologische oplossingen. Tools voorgesteld aan beste prijzen en die hen toelaat tijd te winnen om op zijn best hun klanten te begeleiden en raad te geven. Hetzij de werkelijke basis van hun beroep.

Kortbij hun klanten en aandachtig luisteren, adibox laat hun tools voortdurend evolueren. Een idee? Een suggestie? Wij zijn ter uwer beschikking.

adibox N.V. is gevestigd in het hart van Wallonië.

Prijs van adibox

Vanaf 0,06€ per document
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*