>> Terug naar Software

Kenmerken van Bibliotheek Fiscale Hogeschool

Via deze voordelige formule van de Fiscale Hogeschool heb je mits het éénmalig betalen van de prijs, gedurende de hele abonnementsperiode, GRATIS en ONGELIMITEERDE TOEGANG tot alle toekomstige seminaries en opleidingen EN tot alle nog relevante seminaries, causerieën en opleidingen uit het verleden (2022 - 2021 - 2020) die in de bibliotheek zijn opgenomen.

Daardoor ontvang je de informatie, inclusief de documentatiebundels, van meer dan 100 opleidingen voor één vast bedrag.

Je krijgt ongelimiteerde toegang (met uitzondering van de aangifteseminaries) tot fysieke seminaries (in Brussel, Gent, Laakdal), realtime- en on-demand-seminaries (binnen de abonnementsperiode).

Je kan opnamebestanden onbeperkt herbekijken en pauzeren.

Je krijgt een ongelimiteerde toegang tot de digitale documentatie, bestaande uit slides en een documentatiebundel (binnen de abonnementsperiode). Daardoor kan je onbeperkt bijleren op jouw eigen tempo, dat levert tijdswinst op en is kostenbesparend.

Binnen het opnamebestand kan je gericht zoeken naar relevante informatie zowel in de slides als in de uiteenzetting.

De opnames voldoen aan de ITAA-accreditatie en de ITAA-attesten (categorie A) worden door FHS geüpload.

Video

Over Fiscale Hogeschool

De Fiscale Hogeschool organiseert sinds een halve eeuw kwalitatief hoogstaande fiscale opleidingen. Zij wordt algemeen erkend als één van de meest toonaangevende fiscale onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Haar meer dan 3.800 Alumni bestrijken een groot deel van het fiscale landschap en vormen een interessant professioneel netwerk.

De opleidingen aan de Fiscale Hogeschool worden gekenmerkt door een sterk praktijkgerichte invalshoek. Zij baseren zich op de meest recente fiscale wetgeving en worden onderwezen door docenten met een ruime ervaring in de fiscaliteit.

De docenten werken als belastingadviseur, fiscaal advocaat, accountant, ambtenaar bij de F.O.D. Financiën of geven les als docent op academisch niveau. Velen zijn daarnaast ook nog auteur van wetenschappelijke publicaties of maken deel uit van redactiecomités van fiscale vakliteratuur. Hun kennis en specialisatie waarborgt de behandeling van de diverse thema's vanuit verschillende fiscale invalshoeken en staat ervoor garant de studenten en deelnemers aan seminaries een ruime blik over het fiscale landschap te bieden.

Prijs van Bibliotheek Fiscale Hogeschool

500 €
Voornaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer
Bedrijf*